Search
Close this search box.

George Clooney heeft medelijden met Paris en Lindsay

George Clooney heeft medelijden met jonge sterren als Lindsay Lohan en Paris Hilton. “Als ik op mijn 21e zo beroemd zou zijn, zou ik zwaar aan de drugs zitten.”

(Novum/AP) – George Clooney heeft medelijden met jonge beroemdheden als Lindsay Lohan en Paris Hilton. In een interview met het tijdschrift Entertainment Weekly vertelt de 46-jarige acteur dat hij gek zou worden van de media-aandacht die zij krijgen. “Als ik op mijn 21e zo beroemd zou zijn als die jonkies die nu in de bladen staan, zou ik zwaar aan de drugs zitten,” stelt hij. “Ze slaan zich er vast doorheen, maar het lijkt mij verschrikkelijk om zo op te groeien.”

Clooney en zijn ‘Ocean’s thirteen’-collega Brad Pitt proberen in hun dagelijks leven zo veel mogelijk uit beeld te blijven. Hun jongere collega’s dagen de media juist uit met hun opzienbarende gedrag. “We zullen altijd een samenleving blijven waar mensen afremmen om te kijken naar het ongeluk aan de andere kant van de weg “, zegt Clooney. “Op dit moment is de aandacht daarom gericht op jongeren als Paris Hilton en Lindsay Lohan.”

Volgens de 43-jarige Brad Pitt is het niet goed zo veel aandacht te besteden aan de bokkensprongen van de jonge sterren. “Je moet je ook richten op andere, belangrijker dingen in het leven. Want staren naar het ongeluk aan de andere kant van de weg kan een verstorend effect hebben, het is geen goede manier om je leven te leiden.”

Zelf hebben de acteurs inmiddels leren omgaan met hun roem. “Je past je aan. Je probeert je gezond verstand te behouden. Je probeert tijd voor jezelf in te bouwen”, legt Brad uit. “We doen dit natuurlijk ook al een tijdje. Toen ik jong was zou ik er echt niet mee om hebben kunnen gaan”, zegt George. “Maar de jongere generatie lijkt er meer voor te zijn gemaakt en het ook te accepteren”, stelt Brad. “Het lijkt tegenwoordig ook meer om de roem zelf te gaan, dan om het werk dat je levert.”

[Novum]