Search
Close this search box.

Ook eBay gaat radioreclame verkopen

Na Google gaat nu ook eBay reclamezendtijd voor radio verkopen, zo meldt ‘Mediaweek’. De populaire veilingsite heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met Bid4Spots, dat via het internet zogenaamde ‘last minute’ radioreclame verkoopt voor ongeveer 2300 radiostations. Van iedere dollar reclamezendtijd die via eBay Media Marketplace wordt verkocht, krijgt de veilingsite een bepaald percentage.

Met de samenwerking hoopt Bid4Spots nog meer radioreclame te kunnen verkopen. Tevens wil het bedrijf de concurrentie aan gaan met Google, dat via ‘Audio Ads’ reclamezendtijd verkoopt voor 1700 radiostations, waaronder 675 stations van Clear Channel.

Maar ook Bid4Spots mag niet klagen over gebrek aan interesse. Sinds de start in 2005 hebben namelijk al 2000 adverteerders en 230 reclamebureaus gebruik gemaakt van Bid4Spots.
Inmiddels is het aantal deelnemende radiostations opgelopen tot 2300. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten