Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Johnny Knoxville aangeklaagd om penis-incident tijdens radioshow

Jackass ster Johnny Knoxville is door acteur Perry Caravello aangeklaagd omdat hij nog niet is betaald voor het uitvoeren van een niet allerdaagse stunt. Knoxville had Caravello namelijk $10 miljoen belooft als hij zijn penis in een muizenval zou leggen. Het incident leverde de acteur flinke verwondingen op aan zijn geslachtsdeel.

Het voorval gebeurde vorig jaar september tijdens de ochtendshow van Adam Carolla op 97.1 Free FM (KLSX) in Los Angeles. Caravello was hier samen met Knoxville en televisiepresentator Jimmy Kimmel om de DVD van de film ‘Windy City Heat’ te promoten.

Knoxville beloofde Caravello een bedrag van $10 miljoen te betalen, als hij zijn penis op een muizenval zou leggen. Het onvermijdelijke gebeurde natuurlijk, want de val sloeg dicht en de acteur kwam met zijn geslachtsdeel vast te zitten in de val. Dit leverde hem flinke verwondingen op.

Omdat hij nog steeds niet betaald zou zijn voor de stunt klaagt Caravello nu Johnny Knoxville, Jimmy Kimmel en Adam Carolla aan. Volgens de aanklacht zou de acteur niet alleen lichamelijk letsel, maar ook emotionele schade hebben opgelopen. Daarnaast zou hij compleet zijn vernederd toen beelden van het incident, die zonder zijn toestemming zouden zijn gemaakt, op het internet verschenen. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten