Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geri Halliwell wil haar jurkje terug

Geri Halliwell is op zoek naar haar mini-jurk waarop de vlag van het Verenigd Koninkrijk prijkt. Ze wil het jurkje aan tijdens een reünie van de Spice Girls.

Ex-Spice Girl Geri Halliwell is een zoektocht gestart naar haar befaamde mini-jurk waarop de vlag van het Verenigd Koninkrijk prijkt. Ze wil het jurkje, dat ze in 1997 bij de Brit Awards aanhad, dolgraag aan tijdens een mogelijke reünieshow van de meidengroep. De 34-jarige zangeres heeft er veel geld voor over het niemendalletje terug te krijgen, zo meldt de Britse krant The Sun.

Ginger Spice verloor het jurkje uit het oog nadat ze het in 1998 beschikbaar stelde aan een veiling voor een liefdadigheidsorganisatie. De eigenaar van het Hard Rock hotel in Las Vegas, Peter Morton, kocht het kledingstuk destijds voor ruim zestigduizend euro. Of Morton nog steeds in het bezit is van het jurkje is niet duidelijk.

Halliwell werd in de jaren negentig bekend met de Spice Girls. De Britse meidenband scoorde hits met liedjes als ‘Wannabe’ en ‘Stop’. In 1998 stapte Ginger uit de groep, om in 1999 het soloalbum ‘Shizophonic’ uit te brengen. Ook zong ze in 2001 de soundtrack ‘It’s raining men’ voor de film ‘Bridget Jones’s diary’.

[Novum]