Search
Close this search box.

‘Geri Halliwell wil kind adopteren’

Geri Halliwell wil graag een tweede kind. Ze wil niet dat haar dochtertje Bluebell als enig kind opgroeit. Omdat ze vrijgezel is, denkt ze aan adoptie.

Geri Halliwell wil graag een tweede kind. Ze wil niet dat haar dochtertje Bluebell als enig kind opgroeit. Omdat de voormalige Spice Girl momenteel vrijgezel is, zou zij adoptie als een oplossing zien. “Ze is naar arme landen geweest waar veel weeskinderen zijn. En ze weet dat zij een verschil kan maken in het leven van een kind”, verklaart een bron aan het Britse tijdschrift Grazia.

De 34-jarige Halliwell, die zelf een sterke band met haar zus Natalie heeft, hoopt dat haar dochter diezelfde band krijgt met een broertje of zusje. Het idee voor adoptie zou de artieste hebben opgedaan tijdens haar liefdadigheidswerk voor de Verenigde Naties. Als ambassadrice voor de organisatie bezocht zij de Filippijnen en Zambia.

Bluebell is bijna dertien maanden oud. Halliwells relatie met de vader van het kind, Sacha Gervasi, eindigde tijdens de zwangerschap.

Halliwell werd in de jaren negentig bekend met de Spice Girls. De Britse meidenband scoorde hits met ‘Wannabe’ en ‘Stop’. Halliwell stapte in 1998 uit de groep en bracht in 1999 het soloalbum ‘Shizophonic’ uit. Ook zong ze in 2001 de soundtrack ‘It’s raining men’ voor de film ‘Bridget Jones’s diary’.

[Novum]