Search
Close this search box.

Vriend Kim-Lian schrijft single Monique Smit

De Zweed Daniel Gibson, de vriend van Kim-Lian van der Meij, heeft de debuutsingle van Monique Smit geschreven. Die heet ‘Wild’ en komt uit op 29 juni.

De Zweed Daniel Gibson, de vriend van Kim-Lian van der Meij, heeft de debuutsingle van Monique Smit geschreven. De producer en componist schreef het nummer ‘Wild’ met Han Kooreneef, die bekendheid kreeg als één van tekstschrijvers van Marco Borsato. De 25-jarige Gibson werkte eerder met onder andere Within Temptation en The Backstreet Boys.

De 18-jarige zus van Jan Smit tekende een langdurig contract bij Artist & Company, ook het platenlabel van haar broer. In het najaar verschijnt de opvolger van ‘Wild’ en begin volgend jaar moet haar debuutalbum uitkomen.

De website van Monique gaat volgende week online. Die speelt een belangrijke rol bij de lancering van de single, die op 29 juni in de winkel ligt en dan ook te downloaden is via internet.

[Novum]