Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rockers willen af van Paris Hilton

Als het aan Citizens for a better America ligt, emigreert Paris Hilton. Met het nummer ‘Go away Paris’ probeert de band haar te bewegen zich terug te trekken.

Als het aan de rockband Citizens for a better America ligt, pakt Paris Hilton na haar gevangenisstraf haar koffers. Met het nummer ‘Go away Paris’ probeert de band haar te bewegen zich terug te trekken uit de spotlights. “Ga weg, ga weg Paris Hilton, laat Amerika met rust”, zingt zanger David Jonelis in het nummer, dat in Nederland vanaf 29 juni als single te koop is.

In de begeleidende videoclip, die een spontane hit werd op de videosite YouTube, is te zien hoe Jonelis in Hollywood rondgaat met een schriftelijke petitie. Uiteindelijk uitten een kleine dertigduizend mensen hun ongenoegen over de steenrijke hotelerfgename, die momenteel een celstraf van 45 dagen uitzit voor rijden zonder geldig rijbewijs.

[Novum]