Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon klaagt broer aan voor geweld

Gordon heeft aangifte gedaan tegen zijn broer Martin. Martin zou zijn zingende broer onlangs hebben geslagen tijdens een bezoekje aan hun moeder.

Gordon heeft aangifte gedaan tegen zijn broer Martin. Dat verklaarde hij woensdag in RTL Boulevard. Martin zou zijn zingende broer hebben aangevallen tijdens een gelijktijdig bezoekje aan hun moeder. Martin zou Gordon een klap in het gezicht hebben gegeven omdat de artiest hem niet wilde matsen tijdens de Toppers-concerten deze maand.

Martin, die net als de rest van de familie van Gordon in het marktwezen zit, wilde volgens de zanger tijdens de concerten met zijn kledingkraampje buiten de Amsterdam ArenA staan. Gordon weigerde zijn broer, met wie hij al vijftien jaar slecht contact heeft, echter te helpen bij het bemachtigen van een vergunning.

[Novum]