Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon last publiciteitsstop in

Gordon vindt het mooi geweest met alle media-aandacht. De blonde zanger last daarom tot september een publiciteitsstop in, zo laat hij op zijn website weten.

Gordon vindt het mooi geweest met alle media-aandacht. De blonde zanger last daarom tot september een publiciteitsstop in, zo laat hij op zijn website weten. De 38-jarige Amsterdammer stond de afgelopen maanden veel in de belangstelling door de Toppers in Concert-reeks, het Tien-programma ‘Joling en Gordon over de vloer’ en de vele kilo’s die hij kwijtraakte.

Met name de concerten met collega-zangers Gerard Joling en René Froger zouden er hebben ingehakt. Volgende week verschijnt Gordon nog wel op de cover van vrouwenblad Margriet, maar daarna is het tijd voor rust, reinheid en regelmaat.

In het nieuwe televisieseizoen, dat in september van start gaat, is Gordon van plan de camera’s niet langer te schuwen. Welke programma’s hij dan gaat presenteren, houdt hij nog even geheim.

[Novum]