Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Goud voor de Dolly Dots

De dvd met het reünieconcert van de meidengroep Dolly Dots heeft de gouden status bereikt. De officiële verkoop van de dvd ging donderdag van start.

De dvd met het reünieconcert van de meidengroep Dolly Dots heeft de gouden status bereikt. De officiële verkoop van de dvd ging donderdag van start, maar op voorhand werden al veertigduizend exemplaren verkocht aan de winkels in Nederland, genoeg voor het goud.

Op de dvd staat een impressie van de drie concerten die Angela, Esther, Patty, Ria, Anita en Sjeel gaven op 25, 26 en 27 mei in Ahoy in Rotterdam. De dvd bevat een selectie van de grootste hits van de Dots, waaronder de nummer 1-hit ‘Love me just a little bit more’, maar ook onder meer ‘She’s a liar’ en ‘Only the rain’. Ook het gastoptreden van rapper Brainpower tijdens het nummer ‘P.S.’ is opnieuw op het schijfje te bewonderen.

Verder staat op de dvd de act van cabaretier Richard Groenedijk en de presentatoren Mike Starink, Danny Rook, Jeroen Kijk In De Vegte, stylist Maik de Boer en visagist Leco van Zadelhoff. Zij zongen de Dolly Dots-nummers ‘Tell it all about boys’ en ‘Rollerskating’.

[Novum]