Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sophie Hilbrand wordt agent bij Klimaatpolitie

Sophie Hilbrand wordt agent van De Klimaatpolitie, een nieuw programma van jongerenzender BNN. Samen met Nicolette Kluijver gaat Hilbrand in zeven afleveringen van zeven minuten langs klimaatverpestende bedrijven en instellingen in Nederland.

In de De Klimaatpolitie gaat Sophie Hilbrand als agent bedrijven en instellingen vertellen dat ze schoner, beter en klimaatneutraler moeten werken.

Het nieuwe tv-programma wordt uitgezonden in aanloop naar de Live Earth-concerten, die op 7 juli worden georganiseerd in steden over de hele wereld. In Nederland vindt ‘Live Eart Alert’ plaats in het Amsterdamse Westerpark.

Hilbrand presenteerde voor BNN eerder Spuiten en Slikken en Lijst 0. Volgend jaar is ze te zien in haar eerste grote filmrol in ‘Zomerhitte’, de verfilming van het Boekenweekgeschenk van Jan Wolkers. De regie was in handen van Monique van de Ven. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten