Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris verdrievoudigt kijkcijfers Larry King

Het interview met Paris Hilton bij Larry King op CNN heeft woensdag 3,2 miljoen Amerikaanse kijkers getrokken. Dat is bijna drie keer zoveel als normaal.

(Novum/AP) – Het interview met Paris Hilton bij Larry King op CNN heeft woensdag 3,2 miljoen Amerikaanse kijkers getrokken. Dat is bijna drie keer zoveel als normaal. Gemiddeld schakelen er dagelijks 1,1 miljoen kijkers in op de talkshow.

In Nederland zag ook het SBS-programma Shownieuws de kijkcijfers dankzij Paris behoorlijk stijgen. Donderdag keken ruim negenhonderdduizend mensen naar het aangekochte interview. De dagen daarvoor schommelden de kijkcijfers tussen de drie- en vierhonderdduizend.

Hilton, die tot dinsdag 23 dagen zat opgesloten in de gevangenis, vertelde in het interview onder meer dat ze anders naar haar leven is gaan kijken. Ze wil haar ‘reis van bewustwording’ dan ook voortzetten nu ze weer op vrije voeten is. Zo gaat ze geld inzamelen voor kinderen en de strijd tegen ziektes als borstkanker en MS.

De 26-jarige steenrijke erfgename van het Hilton-concern ontkende in het vraaggesprek een feestbeest te zijn. Ze zei nooit drugs te gebruiken en geen drankprobleem te hebben, hoewel ze vorig jaar met een slok op achter het stuur zat toen ze door de politie werd aangehouden. Daarna werd ze nog twee keer opgepakt wegens rijden zonder geldig rijbewijs. Daarvoor werd ze tot de korte celstraf veroordeeld.

[Novum]