Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Halina Reijn in jury op festival Film by the Sea

Halina Reijn, Sylvia Kristel en Alex van Warmerdam zitten in de jury van het Film By the Sea festival. Het festival start 14 september in Vlissingen.

Halina Reijn, Sylvia Kristel en Alex van Warmerdam zitten in de jury van het festival Film by the Sea. Zij worden bijgestaan door acteur Chiem van Houweninge en striptekenaar Peter van Straten. Het festival gaat 14 september van start en vindt plaats in Vlissingen.

De negende editie van het festival wordt geopend door de Nederlandse film ‘Een manier om thuis te komen’, de eerste bioscoopfilm van de band Bløf. De muziekdocumentaire laat zien hoe de cd en dvd ‘Umoja live’ tot stand zijn gekomen.

Er worden ook prijzen weggegeven in verschillende categorieën. Vorig jaar kreeg de Zuid-Amerikaanse productie ‘Son of man’ de publieksprijs. Jonathan Demme, die onder meer de psychologische thriller ‘The Silence of the lambs’ regisseerde, kreeg de prijs voor zijn hele oeuvre.

[Novum]