Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Owen Wilson op de fiets naar de stripclub

Owen Wilson heeft per fiets een bezoek aan een stripclub gebracht. Hij parkeerde zijn tweewieler bij de garderobe en genoot daarna van de topless dames.

Owen Wilson heeft afgelopen weekeinde per fiets een bezoekje aan een stripclub in New York gebracht. De blonde acteur parkeerde zijn tweewieler bij de garderobe en genoot daarna enkele uren van de topless danseressen. Dat meldt de New York Post maandag.

Vorige week werd bekend dat Wilson en zijn vriendin Kate Hudson een punt hebben gezet achter hun veelbesproken relatie. Hoewel het stel de relatie nooit officieel heeft bevestigd, werden ze meermaals knuffelend gespot door paparazzi. Ze zouden verliefd zijn geworden tijdens de opnamen van de film ‘You, me and Dupree’, die vorig jaar verscheen.

De 38-jarige Wilson wordt vaak in één adem genoemd met zijn collega-acteurs Vince Vaughn, Ben Stiller en Jack Black vanwege de puberale film ‘Old school’ die ze in 2003 maakten. Komende zomer is hij te zien in de thriller ‘Vacancy’.

[Novum]