Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Helen Mirren biedt David Beckham acteerlessen aan

Helen Mirren heeft David Beckham acteerlessen aangeboden. Nu David vanaf volgende maand in Amerika gaat voetballen, zou hij een acteercarrière overwegen.

Helen Mirren heeft David Beckham acteerlessen aangeboden. Dat meldt de website van de Britse zender ITV. De actrice, die begin dit jaar een Oscar won voor haar rol in ‘The queen’, en de voetballer ontmoetten elkaar twee weken geleden bij de Greatest Britons Awards, waar zij beiden in het zonnetje werden gezet.

Nu de 32-jarige David volgende maand naar Amerika verhuist, waar hij bij de voetbalclub Los Angels Galaxy gaat spelen, zou hij een acteercarrière overwegen. Daarop zou de 61-jarige Mirren hebben aangeboden hem daarbij te helpen. “Ze wil hem graag leren hoe hij moet acteren voor de camera”, vertelt een bron aan ITV.

[Novum]