Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marcia Cross is babyvet bijna kwijt

Marcia Cross heeft met behulp van work-out dvd’s bijna haar streefgewicht bereikt. Ze beviel onlangs van een tweeling. “Het gaat nu om de laatste loodjes”.

Marcia Cross heeft met behulp van work-out dvd’s bijna haar streefgewicht bereikt. Cross, die onlangs beviel van een tweeling, is verbaasd dat ze snel alle kilootjes weer kwijt raakt. “Ik ben wel hard aan het werk maar het gaat beter dan verwacht”, zegt de 45-jarige actrice in het Amerikaanse tijdschrift People.

De ‘desperate housewife’moet nog even doorbijten. “Het gaat nu om de laatste loodjes “, vertelt ze. “Ik denk dat het lukt als ik ben gestopt met het geven van borstvoeding.” Verder geniet de kersverse moeder enorm van haar twee dochters. “Ik ben zo gelukkig. Het is wel zwaar, maar ik ben een blije moeder.”

Cross, die de perfectionistische Bree speelt in de serie Desperate Housewifes, werd op haar 45e voor het eerst moeder. De roodharige actrice trouwde vorig jaar met effectenmakelaar Tom Mahony. Eerder speelde ze de obsessieve Kimberly Shaw in de serie Melrose Place.

[Novum]