Search
Close this search box.

H&M strikt Roberto Cavalli

Roberto Cavalli gaat in zee met Hennes & Mauritz. De Italiaanse ontwerper maakt een eenmalige mannen- en vrouwencollectie die in november in de winkels hangt.

Roberto Cavalli gaat in zee met Hennes & Mauritz. Dat heeft de Zweedse modeketen woensdag bekendgemaakt. De Italiaanse modeontwerper maakt een eenmalige mannen- en vrouwencollectie die vanaf 8 november wereldwijd in de winkels hangt.

Cavalli, die bekendstaat als ontwerper voor sterren en de internationale jetset, laat weten vereerd te zijn met de uitnodiging van H&M. “Ik ben trots dat ik het levendige en positieve karakter van mijn kleding kan overbrengen op een nieuw publiek”, zegt hij in een persbericht. “Ik houd van vrijheid en uitdagingen, van het afbreken van barrières en het experimenteren in andere richtingen. H&M belichaamt dat allemaal voor mij.”

Eerder maakten de ontwerpers Karl Lagerfeld, Stella McCartney en Victor & Rolf al een collectie voor de winkelketen. Deze collecties zorgden voor een run op de winkels en waren binnen korte tijd uitverkocht.

[Novum]