Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Huub uit De Gouden Kooi neemt single op

Huub uit het programma De Gouden Kooi gaat een single opnemen. Het nummer is gebaseerd op de slogan ‘Nooit meer naar huis’ van de 25-jarige deelnemer.

Na Natasia is nu miljonair Huub aan de beurt om een single op te nemen. Platenmaatschappij Strengholt Music Group verraste de 25-jarige deelnemer van het programma De Gouden Kooi vrijdag in de villa met het nieuws. De maatschappij heeft voor Huub gekozen omdat het nummer ‘Nooit meer naar huis’ gebaseerd is op de gelijknamige slogan van de bewoner.

De demo voor het nummer is klaar. Het moet een feestnummer worden. De komende twee weken duikt Huub de studio in om het liedje in te zingen. Ook wordt een bijbehorende feestclip gemaakt. De single moet over ongeveer een maand in de winkels liggen.

De platenmaatschappij heeft nog meer muzikale plannen met de bewoners van het huis in Eemnes. Jaap heeft op de website van het programma laten weten ook oren te hebben naar het inzingen van een lied. “Misschien gaan we wel een zomerhitje opnemen met Amanda”, vertelt Sander de Klerk van de maatschappij. “Ze hebben allemaal muziekles gehad, dus waarom niet?”

[Novum]