Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fedde Le Grand hoofdact op Sensation White

Fedde Le Grand is deze zomer samen met David Guetta hoofdact van Sensation White in de Amsterdam ArenA. Organisator ID&T maakte dat vrijdag bekend.

Fedde Le Grand is deze zomer samen met David Guetta hoofdact van Sensation White in de Amsterdam ArenA. ID&T, de organisator van het evenement, maakte dat vrijdag bekend.

Andere internationale artiesten die op 7 juli aantreden op het jaarlijks terugkerende spektakel zijn Erick E, Darren Emerson, Mason, Junior Jack & Kid Creme en Mc Gee. In de Deluxe areas staan dit jaar Funkerman, Ricky Rivaro, Roger Martinez, Marnix, Chuckie, 100% Isis, Groove Addicts en Lucien Foort achter de draaitafels.

Sensation White is Nederland inmiddels ontgroeid. Recentelijk werden ook in Antwerpen, Praag en Riga edities georganiseerd van het populaire dance-event. Later dit jaar staat er een Sensation White in Wroclow in Polen op het programma. Bovendien zijn er plannen voor edities in Sint Petersburg, Belfast, Boedapest, Duitsland, Brazilië en Australië.

Binnenkort verschijnt een Sensation Photobook , een bundeling van de mooiste beeldmomenten van de eerste zeven edities in de Amsterdam ArenA. Het witte boek met leren kaft wordt door Erick E gepresenteerd. Waar en wanneer is nog onbekend.

[Novum]