Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Musical ‘Grease’ krijgt Vlaamse versie

De musical ‘Grease’ krijgt een Vlaamse versie. Wie daarin de hoofdrollen gaan spelen, is nog niet bekend. De première is op 11 oktober in Antwerpen.

De musical ‘Grease’ krijgt een Vlaamse versie. Dat heeft een woordvoerder van producent V&V Entertainment vrijdag bekendgemaakt. De musical verhuist naar België na het overweldigende succes van de afgelopen week in Antwerpen. Daar kwamen meer dan twaalfduizend bezoekers op het rock-‘n-rollspektakel af.

Wie de hoofdrollen van Danny en Sandy voor hun rekening gaan nemen in de Vlaamse versie, is nog niet bekend. Momenteel wordt druk gecast om geschikte kandidaten te vinden. Wel laat de producent weten dat het een deels Nederlandse, deels Vlaamse cast wordt.

De Nederlandse hoofdrolspeler Jim Bakkum is in het najaar te zien met zijn eigen theatertour en zal dus niet in de nieuwe versie spelen. Zijn tegenspeelster en vriendin Bettina Holwerda kan evenmin haar opwachting maken in België. Zij is dan druk met haar werkzaamheden voor de musical ‘Hair’.

Wanneer de Vlaamse ‘Grease’ in première gaat, is al wel bekend: op 11 oktober in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

[Novum]