Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rolling Stones wijken niet voor noodweer

Van Morrison heeft zijn optreden in het voorprogramma van de Rolling Stones in Nijmegen na twee nummers afgebroken De Stones treden hoe dan ook op.

De Ierse zanger Van Morrison heeft zijn optreden in het voorprogramma van de Rolling Stones in het Nijmeegse Goffertpark vrijdagavond na twee nummers afgebroken vanwege het noodweer. Dit is gebeurd na overleg tussen organisator Mojo en het management van Van Morrison.

De Rolling Stones treden vrijdagavond hoe dan ook op, zo werd de concertgangers echter verzekerd. De rockers zijn in Nederland voor hun wereldtournee, A Bigger Bang. “De Rolling Stones zouden hoe dan ook pas na 21.00 uur optreden”, zegt een woordvoerder van Mojo. “Het ziet er naar uit dat de onweersbuien dan voorbij zijn, hoewel het weer onvoorspelbaar blijft.”

Het optreden van zanger Daniël Lohues, dat voor Van Morrison gepland stond, kon gewoon plaatsvinden. De aanwezige toeschouwers reageerden begripvol op het voortijdige vertrek van Van Morrison, zegt de Mojo-woordvoerder.

De bezoekers was aangeraden regenkleding mee te nemen. Paraplu’s waren niet toegestaan vanwege de belemmering van het zicht.

[Novum]