Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton huilend terug naar de gevangenis

Paris Hilton is vrijdag huilend afgevoerd nadat een rechter had bepaald dat zij terug moest naar de gevangenis. Zij moet de rest van haar straf uitzitten.

(Novum/AP) – Paris Hilton is vrijdag huilend en gillend afgevoerd nadat een rechter had bepaald dat zij terug moest naar de gevangenis om een straf van 45 dagen wegens een overtreding van haar proeftijd na een geval van rijden onder invloed volledig uit te zitten.

“Het is niet juist!”, gilde Hilton, die huilend om haar moeder riep die in het publiek in de rechtszaal zat.

Hilton was met handboeien om door de politie van huis gehaald, nadat de rechter had beslist dat de zaak niet telefonisch vanuit haar huis kon worden afgehandeld, maar dat zij naar de zitting moest komen. Ze leek ontdaan, haar haar zat in de war en ze droeg een smoezelig grijs sweatshirt. Ze had geen makeup op en zat onophoudelijk te snikken.

[Novum]