Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Irene van de Laar in kerstpakket

Sommige kerstpakketten bevatten dit jaar meer dan een fles wijn. Werknemers worden verrast met een dvd met BN’ers als Irene van de Laar en Froukje de Both.

Sommige kerstpakketten bevatten dit jaar veel meer dan een fles wijn en kaasknabbels. Werknemers worden verrast met BN’ers als Irene van de Laar, Eddy Keur en Froukje de Both. De televisiesterren presenteren in een speciale kerstshow, die te bekijken is op dvd, een keur aan kerstgeschenken.

Aan het zogeheten Showkado, dat wordt verzorgd door het geschenkbedrijf Tickles & Treats, werken ook Winston Gerschtanowitz, Viola Holt, Danny Rook, Marian Mudder en Irene Moors mee. De cadeaus en activiteiten die zij op de geschenk-dvd presenteren, kunnen werknemers via internet bestellen.

Medewerkers hebben de keuze uit cadeaus als cosmetica en keukenartikelen, maar ook etentjes, raften en parachutespringen. Eveneens kan geld worden geschonken aan het kinderkankerfonds Kika, waarvan Mudder en Moors ambassadrices zijn.

[Novum]