Search
Close this search box.

Sacha Baron Cohen wordt vader

De Britse komiek Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Borat, wordt vader. Met zijn Australische vriendin Isla Fisher verwacht hij in de winter een kindje.

De Britse komiek Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Borat, wordt vader. Zijn Australische vriendin Isla Fisher verwacht in de winter hun eerste kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People, dat deze kennis opdeed tijdens de MTV Movie Awards in Los Angeles.

Toen Cohen en Fisher bij het filmevenement vrienden tegenkwamen, schreeuwde iemand: “Gefeliciteerd met de baby.” Ook zou Isla regelmatig over haar buik hebben gewreven.

De 35-jarige Cohen werd eind jaren negentig bekend als pseudo-rapper Ali G. De Ali G Show werd vanaf 2003 ook in de Verenigde Staten uitgezonden. Maar zijn populariteit steeg vorig jaar tot ongekende hoogte door de film ‘Borat: cultural learnings of America to make benefit glorious nation of Kazakhstan’, waarin hij het typetje Borat speelt.

De 31-jarige Isla speelde in de Australische soap Home and Away en was naast Vince Vaughn te zien in de filmkomedie ‘Wedding crashers’. In een interview zei ze ooit op Cohen te vallen omdat hij haar als geen ander aan het lachen maakt.

[Novum]