Search
Close this search box.

Jennifer Aniston heeft geen relatie

Aniston heeft geen relatie met het model Paul Sculfor. Ook is hij niet de enige met wie ze uitgaat. “Ze heeft een paar leuke mannen ontmoet”, zegt een vriendin.

Jennifer Aniston heeft geen relatie met het Britse model Paul Sculfor. Ook is hij niet de enige met wie Aniston uitgaat. “Ze heeft een paar leuke mannen ontmoet, maar nog niet de ware”, zegt een vriendin van de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “Ze is gewoon lekker aan het uitgaan.”

Ook haar woordvoerder bevestigt dat Aniston nog gewoon single is. “Het verhaal dat ze een relatie heeft is niet waar”, zegt hij tegen het blad. “Ik wil verder niets kwijt over het persoonlijke leven van mijn cliënt.”

De 38-jarige actrice werd vorige week met het model gespot in Santa Monica. De twee hebben romantisch gedineerd en Sculfor zou de nek van Aniston hebben gemasseerd terwijl zij wachtten op een tafeltje. Eerder deze week werd er gesuggereerd dat de twee een relatie hadden.

[Novum]