Search
Close this search box.

Jessica Alba meest sexy superheldin

Jessica Alba mag zich de meest sexy superheldin noemen. Ze werd gekozen naar aanleiding van haar rol in ‘The fantastic four’.

Jessica Alba mag zich de meest sexy superheldin noemen. Ze dankt die titel aan haar rol in de film ‘The fantastic four’, waarin ze Sue Storm speelt. Op de website van het Britse filmpromotiebedrijf Pearl&Dean konden belangstellenden stemmen op hun favoriete superheld. Acteur Hugh Jackman was volgens de kiezers iets minder sexy, maar zijn personage Wolverine in de film ‘X-men’ bleek genoeg voor een tweede plaats.

Tobey Maguire, die Spider-Man speelt in de gelijknamige film, en Jennifer Garner, de rol van Elektra speelt in de film ‘Daredevil’, zijn even sexy. Zij kregen beiden 11 procent van de stemmen. Het minst aantrekkelijke superheldenpersonage is Superman. Brandon Routh, die de rol vertolkt, kreeg 2 procent van de stemmen.

De 26-jarige Alba was onder meer te zien in films als ‘Sin city’, ‘Honey’ en ‘Into the blue’. Volgend jaar komt het vervolg op ‘Sin city’ uit.

[Novum]