Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Angelina vindt Brad een goede baas

De samenwerking met Brad Pitt is Angelina Jolie goed bevallen. Het koppel heeft gedurende de opnamen van ‘A mighty heart’ werk en privé gescheiden gehouden.

(Novum/AP) – De samenwerking met haar vriend Brad Pitt is Angelina Jolie goed bevallen. Dat vertelde de actrice woensdag tijdens de Amerikaanse première van de film ‘A mighty heart’ in New York. Pitt produceerde de film waarin Jolie de hoofdrol speelt. Het koppel heeft gedurende de opnamen werk en privé prima gescheiden kunnen houden, vindt Jolie.

Tijdens de opnamen voor de film was de 32-jarige Jolie op de set te vinden, terwijl de elf jaar oudere Pitt voor de kinderen zorgde. “Hij had absoluut de zwaarste baan. Hij is een geweldige baas en vader.” Het acteursstel heeft een biologisch dochtertje, Shiloh, en drie geadopteerde kinderen, Maddox, Zahara en Pax Thien.

Dat de familie Jolie-Pitt huiselijkheid hoog in het vaandel heeft staan, is al langer bekend. Zo is het elke zondag familiedag. “Elke zondag kruipen we allemaal in het grote bed, waar we een film kijken”, vertelde Angelina eerder in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Reader’s Digest.

‘A mighty heart’ vertelt het waargebeurde verhaal over de zoektocht van Marianne Pearl naar haar echtgenoot Daniel. Deze werd begin 2002 ontvoerd en onthoofd door moslimterroristen in Pakistan.

[Novum]