Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Komische animatieserie over Paris

Het leven van Paris Hilton is zo interessant geworden dat er een animatieserie met de blondine in de hoofdrol wordt gemaakt. Stan Lee gaat de serie tekenen.

Het leven van Paris Hilton is zo interessant geworden dat er een animatieserie met de blondine in de hoofdrol wordt gemaakt. Cartoonlegende Stan Lee, die onder meer verantwoordelijk was voor strips als X-man, Spider-man en The fantastic four, gaat de serie tekenen. De cartoon wordt uitgezonden op muziekzender MTV. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Daily News.

Het is niet de eerste keer dat Lee een serie met een beroemdheid in de hoofdrol tekent. In 2003 maakte hij de show Stripperella, een tekenfilm over een vrouw die ’s nachts stripteasedanseres is en overdag een superheldin. Het karakter heeft de stem van seksbom Pamela Anderson.

Naast de Paris komt de ex-vriend van de hotelerfgename, Paris Latsis, voor in de serie. Wanneer de serie wordt uitgezonden is nog onbekend.

[Novum]