Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jorinde Moll getrouwd met freefighter

Jorinde Moll is in het geheim getrouwd. De 36-jarige Jorinde stapte in het huwelijksbootje met de vier jaar jongere Duitse freefighter Chalid Arrab.

Jorinde Moll is in het geheim getrouwd. Dat heeft een woordvoerder van Veronica, waar zij het programma De Grote Beurt presenteert, vrijdag bevestigd. De 36-jarige Jorinde stapte in het huwelijksbootje met de Duitse freefighter Chalid Arrab.

Verschillende media melden dat de huwelijksceremonie werd gehouden in het huis van de 32-jarige Chalid in Breda. Dit nieuws kon de woordvoerder van Veronica niet bevestigen. Ook kon ze niet vertellen wanneer het huwelijk heeft plaatsgevonden.

Aan het programmablad Televizier vertelde Moll vorig jaar over haar relatie met Arrab. Ze zei dat ze niet uitsloot binnen twee jaar te stoppen met haar carrière als televisiepresentatrice. Ze zou zich dan volledig willen storten op het moederschap. “Ik denk dat kinderen opvoeden heel hard werken is”, verklaarde ze. “En dan wil ik in mijn vrije tijd niet ook nog eens hard hoeven werken. Mijn man zorgt met liefde voor brood op de plank. Daar ben ik best ouderwets in.”

[Novum]