Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Justin Timberlake contracteert Esmée Denters

Justin Timberlake heeft de Nederlandse Esmée Denters gecontracteerd op zijn eigen platenlabel Tennman Records. Ook staat zij in het voorprogramma van Justin.

Justin Timberlake heeft een contract gesloten met de Nederlandse zangeres Esmée Denters. Hij gaat met haar een cd opnemen voor zijn eigen platenlabel Tennman Records. Dit maakte zij maandag bekend in de talkshow van Robert Jensen. De 18-jarige Denters was vorige week al samen met Timberlake te zien in een filmpje op de videosite YouTube.

De zangeres uit Oosterbeek onthulde ook dat zij tijdens het concert van Timberlake op 16 juni in de Amsterdam ArenA het voorprogramma verzorgt. “Ik moet de komende tijd veel oefenen, want ik heb nog nooit opgetreden en mijn eerste optreden is in de ArenA”, vertelde ze. Ook verzorgt Esmée het voorprogramma van de concerten van Timberlake in België en in Scandinavië.

Denters werd eerder dit jaar via YouTube ontdekt door de vele liedjes die zij op deze site plaatste. Haar filmpjes, waarin zij voor de webcam bekende buitenlandse hits zingt, zijn inmiddels wereldwijd bekeken door zeventien miljoen mensen. Ook leerde ze via de videosite haar huidige Amerikaanse manager kennen, die haar een aantal weken geleden met Timberlake in contact bracht.

[Novum]