Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Connie Breukhoven krijgt kleindochter

Constanza, de zwangere dochter van Connie Breukhoven, krijgt een dochtertje. In november werd bekend dat de 31-jarige Constanza in verwachting is.

Constanza, de zwangere dochter van Connie Breukhoven, krijgt een dochtertje. Dat meldde RTL Boulevard maandag. In november werd bekend dat de 31-jarige Constanza, de oudste dochter van Connie en haar man Hans, in verwachting is. Naar verwachting kan de baby ieder moment geboren worden.

De 55-jarige Connie was de afgelopen maanden vooral in het nieuws door haar hevige strijd tegen de roddelpers. De voormalige popzangeres won in april een kort geding dat zij wegens smaad had aangespannen tegen Privé en De Telegraaf. Half mei besloot de rechter dat ook de internetsites Zijonline.nl en Witheet.nl fout zaten. De sites beweerden aan te kunnen tonen dat Connie in het verleden als prostituee werkzaam was.

[Novum]