Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kelly Rowland lyrisch over Esmée Denters

Kelly Rowland is erg onder de indruk van het talent van Esmée Denters, die beroemd werd door haar video’s op YouTube. “Ze heeft de stem van een engel.”

Kelly Rowland is erg onder de indruk van het talent van Esmée Denters. De voormalige zangeres van Destiny’s Child nam onlangs een nummer op met de 18-jarige Oosterbeekse, die wereldberoemd werd door haar karaokevideo’s op de filmpjessite YouTube. “Ik vind haar geweldig. Ze heeft zoveel talent”, zegt Kelly. “Ik ben zo trots op haar. Ze heeft de stem van een engel.”

Kelly en Esmée werden aan elkaar voorgesteld door platenbaas en tekstschrijver Billy Mann, met wie zij samen de studio indoken. “Billy had me al wel over haar verteld. Maar ik begreep pas wat hij bedoelde toen ik haar zag, haar stem hoorde en haar energie voelde. Ze is zo getalenteerd en enthousiast”, vertelt ze.

Volgens Kelly zijn het enthousiasme en de gretigheid van Esmée zaken die vaak ontbreken in de muziekwereld. “Ze wilde alleen maar meer doen. Ze had de hele tijd zoiets van: wat is het plan? Ik wil nog een nummer doen. Zelfs om drie uur ’s nachts wist ze niet van ophouden”, zegt de 26-jarige zangeres, die binnenkort haar tweede album ‘Ms Kelly’ lanceert. “Ik vind dat geweldig en hoop dan ook nog eens met haar te kunnen werken.”

Rowland is niet de enige bekendheid uit de muziekindustrie die Denters in de armen sluit. Onlangs zong ze voor Justin Timberlake in een studio in Londen. Op een filmpje dat tijdens deze ontmoeting is gemaakt, en die te bewonderen is op YouTube, blijkt dat ook Justin valt voor de stem van Esmée. “Ze zingt mijn nummer beter dan ik”, verklaart hij, nadat Denters zijn nummer ‘What goes around…comes around’ heeft gezongen.

[Novum]