Search
Close this search box.

Yolanthe vindt Jan Smit een boer

Yolanthe Cabau van Kasbergen vindt haar liefje Jan Smit een boer. “Maar dat vind ik juist leuk aan hem”, grapte de soapactrice maandag in RTL Boulevard.

Yolanthe Cabau van Kasbergen vindt haar liefje Jan Smit een boer. “Maar dat vind ik juist leuk aan hem”, grapte ze maandag in RTL Boulevard. Het kersverse koppel gaf in het showbizzprogramma van RTL voor het eerst samen een interview.

De boerse gewoontes van haar zingende vriend waren voor de 22-jarige soapactrice wel even wennen. “Als ik zeg: ‘ik vind je lief’, antwoordt hij met: ‘gelukkig wel'”, legde de sexy krullenbol uit.” In het begin dacht ik: wat droog, maar nu ben ik eraan gewend.”

Spiritueel zitten de twee jonge geliefden wel op één lijn. “Ik ben heel gelovig”, zei Yolanthe. “Jan heeft dat wat minder, maar we zijn allebei katholiek.”

In april werd, na hevige speculaties, duidelijk dat de jonge BN’ers elkaar gevonden hadden. Al na enkele maanden denkt de 21-jarige Smit in Yolanthe de ware te hebben gevonden. Wat hem betreft, ligt een huwelijk in het verschiet. “Het gaat nu gewoon erg goed”, zei hij vorige week. “Ik kan niet in de toekomst kijken, maar als dit zo blijft, dan zou dat zomaar kunnen.”

[Novum]