Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Justin Timberlake zingt met Duran Duran

Duran Duran heeft opnieuw een nummer opgenomen met Justin Timberlake. De ster produceert niet alleen het nieuwe album, hij is te horen op ‘Falling down’.

Duran Duran heeft opnieuw een nummer opgenomen met Justin Timberlake. De ster produceert niet alleen het nieuwe album van de Engelse formatie, hij is ook te horen op het nummer ‘Falling down’. Dat meldt de band in een interview op de website Allhiphop.com.

Timberlake en compagnon Timbaland zijn bezig met de revival van de Britse popiconen uit de jaren tachtig. Zo hebben zij de nummers ‘Skin divers’, ‘Zooming in’, ‘Falling down’ en de al eerder opgenomen coproductie met Timberlake ‘Night runner’ geproduceerd. Die komen te staan op het eerste album van Duran Duran in drie jaar.

Duran Duran treedt op 7 juli op tijdens Live Earth in het Wembley Stadion.

[Novum]