Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Kate Moss scheldt man Amy Winehouse uit’

Kate Moss heeft de man van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, een ‘flikker’ genoemd. Hij sloeg zijn arm om haar heen, wat Moss niet kon waarderen.

Kate Moss heeft de man van Amy Winehouse een ‘flikker’ genoemd. Tijdens een backstage-feestje op het Isle of Wightfestival, dat ook wel het Britse Woodstock wordt genoemd, sprong Blake Fielder-Civil op een bar en sloeg zijn arm om Moss heen. Volgens een bron van de Britse krant The Sun kon het model de actie niet waarderen. “Kate werd helemaal gek en schreeuwde dat hij een flikker was.”

Daarna was Moss nog niet klaar met haar tirade. Ze riep naar een beveiligingsmedewerker dat hij Civil moest verwijderen van het evenement. Kort daarop werd hij inderdaad door de medewerker van het terrein afgegooid, meldt The Sun.

Winehouse trad zaterdag op op het Isle of Wightfestival. Daar waren verder onder meer de Rolling Stones, James Morrison en Keane van de partij. De 33-jarige Moss was aan de zijde van beroepsjunkie Pete Doherty te vinden tijdens het festival.

[Novum]