Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kelly Clarkson en manager uit elkaar

Zangeres Kelly Clarkson en haar manager Jeff Kwatinetz hebben hun samenwerking beëindigd. De twee hadden een meningsverschil over haar nieuwe album.

Zangeres Kelly Clarkson en haar manager Jeff Kwatinetz hebben hun samenwerking beëindigd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De twee hadden een meningsverschil over het nieuwe album van de zangeres, dat 26 juni uitkomt. De 25-jarige Clarkson is een nieuwe, soberder weg ingeslagen voor haar derde album ‘My december’ en Kwatinetz durft de samenwerking hierdoor niet meer aan.

Haar manager is niet de enige die het nieuwe album niet ziet zitten. Eerder vertelde de baas van haar label RCA, Clive Davis, al dat de plaat geen potentiële hit bevat.

De eerste single van het nieuwe album van Kelly Clarkson, ‘Never Again’, bleef steken op de achtste plaats in de Amerikaanse Billboard. Dit valt tegen na haar debuutsingle ‘Since u been gone’ uit 2004, een nummer 1-hit.

[Novum]