Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Kelly Osbourne in eigen realityshow’

Volgens geruchten krijgen Kelly Osbourne en Kimberly Stewart, dochter van Rod Stewart hun eigen realityshow.

Kelly Osbourne en haar vriendin Kimberly Stewart krijgen hun eigen realityshow. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De geruchten over het programma ontstonden nadat de dochters van rockers Ozzy Osbourne en Rod Stewart afgelopen week werden gespot met een cameraploeg in hun gezelschap.

De 22-jarige Kelly en de 27-jarige Kimberly werden gefilmd terwijl zij samen over de boulevard van Venice Beach in Los Angeles wandelden. De camera bleef draaien terwijl de brunette en de blondine vervolgens op een terrasje genoten van een verkoelend drankje.

Kelly is al gewend aan camera’s om haar heen. Voor de MTV-show ‘The Osbournes’ werden zij, haar ouders en haar broertje Jack jarenlang dagelijks gevolgd. Kimberly werd vorig jaar genoemd als plaatsvervanger van Nicole Richie bij de realityshow ‘The Simple Life’ toen hoofdrolspeelsters Richie en Paris Hilton ruzie hadden. Ze is namelijk ook een goede vriendin van Paris.

[Novum]