Search
Close this search box.

Paul McCartney spuit gal over Britse Big Brother

Paul McCartney is niet erg te spreken over het realityprogramma Big Brother. “Ik mijd het programma”, zei hij. “Ik ben tegen al die middelmatige shows.”

Paul McCartney is niet erg te spreken over het realityprogramma Big Brother. In de radioshow van de Britse radiozender Xfm zegt hij het programma maar ‘middelmatig’ te vinden. “Ik mijd het programma”, zei hij. “Ik ben tegen al die middelmatige shows, ik vind het jammer dat we in een wereld leven waarin mensen gek zijn op dit soort entertainment.”

De 64-jarige zanger houdt meer van het echte leven. “Ik ga liever bij iemand langs dan dat ik thuis op de bank naar die show moet kijken. Bovendien lijkt het me ontzettend saai om ernaar te kijken”, zegt McCartney. “Met alle realityshows is iets mis, ik houd er gewoon niet van.” De ex-vrouw van de ex-Beatle, Heather Mills, werd eerder dit jaar gevraagd mee te doen aan Celebrity Big Brother. Ze sloeg het aanbod af, maar veroorzaakte veel commotie met haar deelname aan Dancing With The Stars.

[Novum]