Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Larry King interviewt Paris Hilton na celstraf

Larry King mag Paris Hilton als eerste aan de tand voelen, nadat ze dinsdag de gevangenis verlaat. Dat maakte nieuwszender CNN bekend.

(Novum/AP) – Larry King mag Paris Hilton als eerste aan de tand voelen, nadat ze dinsdag de gevangenis verlaat. Dat maakte nieuwszender CNN bekend. De hotelerfgename zal woensdag een uur lang in de talkshow van King te gast zijn.

Volgens de zender krijgt de 26-jarige Hilton niet betaald voor het interview. Ook worden er geen afspraken gemaakt over mogelijke gespreksonderwerpen. Eerder leken de zenders NBC en ABC om het eerste interview met de vrijgelaten blondine te vechten. Vrijdag lieten beide zenders weten niet meer geïnteresseerd te zijn.

Als Hilton dinsdag de gevangenis in Los Angeles verlaat, is het 23 dagen geleden dat ze achter de tralies verdween. Drie dagen nadat ze was opgesloten, werd zij om medische redenen naar huis gestuurd met een elektronische enkelband. Een woedende rechter stuurde haar een dag later weer terug naar de gevangenis.

Het notoire feestbeest werd begin mei veroordeeld tot een celstraf van 45 dagen, nadat zij auto had gereden zonder geldig rijbewijs. Wegens goed gedrag wordt zij nu voortijdig vrijgelaten.

[Novum]