Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ouders Lindsay Lohan ruziën in rechtszaal

Terwijl Lindsay Lohan in een afkickkliniek verblijft, staan haar ouders in de rechtszaal. Michael Lohan stelt dat zijn ex Dina haar verplichtingen niet nakomt.

(Novum/AP) – Terwijl Lindsay Lohan in een afkickkliniek verblijft, bevechten haar ouders elkaar in de rechtszaal. Tijdens een rechtszitting in New York stelde Michael Lohan vrijdag dat zijn vrouw Dina Lohan haar verplichtingen niet nakomt. Michael stelt als voorwaarde voor een scheiding dat zij hem alimentatie betaalt.

Ook kwam ter sprake of Michael, die in maart vrijkwam na een celstraf van twee jaar, het recht heeft om zijn twee jongste kinderen te bezoeken. Het voormalige echtpaar heeft naast Lindsay (20) nog drie kinderen: Michael (19), Ali (13) en Dakota (10).

Michael is, onder meer door zijn gevangenisstraf, vervreemd geraakt van zijn familie. Toen Lindsay eind vorige maand met haar auto in de berm belandde en stomdronken op de foto werd gezet, zocht hij de media op. In verschillende interviews riep hij zijn dochter op om haar leven te beteren.

Kort na haar auto-ongeluk, waarbij zij werd gearresteerd voor rijden onder invloed, liet Lohan zich opnemen in een afkickkliniek. Daar verblijft zij nu al bijna een maand. Foto’s van paparazzi laten zien dat de jonge actrice in de kliniek haar tijd vult met sporttrainingen.

[Novum]