Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lauryn Hill broedt op nieuw album

Tien jaar na haar legendarische debuutalbum is Lauryn Hill weer de studio ingedoken. De voormalige zangeres van The Fugees neemt nummers op voor een nieuwe cd.

Tien jaar na haar legendarische debuutalbum is Lauryn Hill weer de studio ingedoken. De voormalige zangeres van The Fugees neemt nummers op voor een nieuwe cd, zo bevestigt haar platenlabel Sony Music tegenover het Amerikaanse MTV News.

Onbekend is nog wanneer de plaat zal verschijnen. Eerder deze maand bracht zij de single ‘Lose myself’ uit. Het nummer schreef Hill niet voor haar album, maar voor de soundtrack van de animatiefilm ‘Surf’s up’.

Ook in het livecircuit is de 32-jarige zangeres, die met haar album ‘The miseducation of Lauryn Hill’ in 1998 meerdere Grammy Awards won, weer actief. Deze zomer doet zij festivals aan in Dubai, Turkije, België en het Verenigd Koninkrijk. Ook geeft zij vier concerten in Amerika.

Hill scoorde hits met nummers als ‘Doo wop (that thing)’ en ‘Ex-factor’. The Fugees maakten furore met ‘Ready or not’ en ‘Killing me softly’.

[Novum]