Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lily Allen door politie gehoord over mishandeling

De Britse zangeres Lily Allen is donderdag in Londen door de politie gehoord. Ze moest vragen beantwoorden over het mogelijk mishandelen van een fotograaf.

De Britse zangeres Lily Allen is donderdag in Londen door de politie gehoord. Ze moest vragen beantwoorden over het mogelijk mishandelen van een fotograaf, die eerder dit jaar bij een nachtclub foto’s van haar had gemaakt. Dat meldt de Britse omroep BBC. De 22-jarige popster kwam vrijwillig en op afspraak naar een politiebureau in het centrum van Londen.

In maart werd Allen opgepakt nadat ze de bewuste fotograaf, een man van in de 40, zou hebben geslagen. Ze werd op borgtocht vrijgelaten. Het is niet duidelijk welke stappen de politie tegen haar onderneemt nu ze verhoord is.

Allen, bekend van de hit ‘Smile’, maakte naam als ruziezoeker. Zo zei ze eerder in een interview mannen vaak op hun neus te meppen, werd ze onlangs een café uitgezet nadat ze bier over haar vrienden spuugde en haalde ze verbaal uit naar Madonna, Pete Doherty en James Blunt.

[Novum]