Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lindsay onder invloed van drugs bij ongeval

Lindsay Lohan had cocaïne gebruikt toen ze vorige maand werd opgepakt nadat ze haar auto de berm inreed. Dat onthulde een medewerker van de politie.

Lindsay Lohan had cocaïne gebruikt toen ze vorige maand werd opgepakt voor rijden onder invloed. Ook zou ze twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed hebben gehad. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ, die de informatie zegt te hebben gekregen van diverse bronnen bij de politie in Los Angeles. Lohan reed vorige maand haar auto in de berm, waarna de politie haar oppakte.

Een politieagent die bij het onderzoek betrokken is, zegt dat Lohan tijdens het ongeval in het gezelschap was van twee volwassenen. Na het ongeluk werd ze naar het ziekenhuis gebracht, waar ze werd behandeld aan enkele lichte verwondingen. Daarna werd ze gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed van drank of drugs. Volgens de agent werd er een gebruikershoeveelheid cocaïne in de auto van Lindsay aangetroffen.

De manager van Lindsay laat weten het niet gepast te vinden zich uit te laten over een lopende zaak. Dat een medewerker van de politie dat wel doet, noemt hij ‘al helemaal onprofessioneel’.

De 21-jarige Lohan zit momenteel in een afkickkliniek in Malibu.

[Novum]