Search
Close this search box.

Linda Wagenmakers en Tony Neef weer in musical

Linda Wagenmakers en Tony Neef staan binnenkort samen in de musical ‘Shhh…it happens!’. Eerder stonden zij samen in ‘Miss Saigon’ en ‘Rocky over the rainbow’.

Linda Wagenmakers en Tony Neef staan binnenkort weer samen in een musical. Vanaf 5 augustus zijn zij te zien in de musical ‘Shhh…it happens!’ in club Panama in Amsterdam. Eerder speelden zij al samen in de musicals ‘Miss Saigon’ en ‘Rocky over the rainbow’.

De deelname van Linda Wagenmakers aan ‘Shhh…it happens!’ was vorige maand al bekendgemaakt. Nu Tony Neef is toegevoegd aan de cast is de bezetting compleet. De musical vertelt het verhaal van een bende losgeslagen freaks in een verlaten attractiepark. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Jim de Groot, Ara Halici en Martin van der Starre.

[Novum]