Search
Close this search box.

Vrijlating Paris Hilton gemeld

Paris Hilton is na drie dagen vrijgelaten. Ze is donderdag ontslagen uit de gevangenis waar ze zat opgesloten wegens rijden zonder geldig rijbewijs.

(Novum/AP) – Paris Hilton heeft haar cel na drie dagen alweer verlaten. De hotelerfgename werd donderdagochtend vrijgelaten uit de gevangenis waar ze een celstraf uitzat wegens rijden zonder geldig rijbewijs. Dat hebben de autoriteiten bevestigd op een persconferentie.

Aanvankelijk kreeg de blondine een gevangenisstraf van 45 dagen opgelegd. Vanwege goed gedrag werd deze straf later terug gebracht tot 23 dagen. De 26-jarige socialite zou nu om ‘medische redenen’ vervroegd zijn vrijgelaten. Wat haar klachten zijn is nog onduidelijk. Hilton is onder huisarrest geplaatst en moet veertig dagen een elektronische enkelband dragen.

[Novum]