Search
Close this search box.

Lindsay blaast verjaardagsfuif af

Het spetterende feest dat Lindsay Lohan voor haar 21e verjaardag zou geven, gaat niet door. Dat bevestigde een woordvoerder van de nachtclub Pure in Las Vegas.

Het spetterende feest dat Lindsay Lohan voor haar 21e verjaardag zou geven gaat niet door. Dat bevestigt een woordvoerder van de nachtclub Pure in Las Vegas, waar het feest op 2 juli zou plaatsvinden. “We steunen Lindsay en wensen haar het beste toe”, is te lezen in een verklaring.

Volgens een woordvoerder van de 20-jarige actrice, die momenteel in een afkickkliniek verblijft, staat haar gezondheid voorop. “Ze richt zich nu voor de volle honderd procent op haar genezingsproces”, stelt de woordvoerder.

Lindsay is op 28 mei opgenomen in het Promises Treatment Center in Malibu. Het is haar tweede opname in een afkickkliniek binnen vijf maanden. Het feestbeest was kort daarvoor gearresteerd voor rijden onder invloed. Ook werd een kleine hoeveelheid cocaïne gevonden in haar auto, waarmee zij in de berm was beland.

[Novum]