Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Paris ziet licht aan einde van tunnel’

Paris Hilton ziet het licht aan het einde van de tunnel. Dat zei haar vader Rick in een interview met Fox News. “Het gaat veel beter met haar”, vertelde hij.

(Novum/AP) – Paris Hilton ziet licht aan het einde van de tunnel. Dat zei haar vader Rick Hilton in een interview tegen Fox News. “Het gaat veel beter met haar”, vertelde hij. Bij een bezoekje op zondag gaf het blonde feestbeest hem een zelfgemaakte kaart, ter gelegenheid van Vaderdag. “Dat was best schattig.”

Voor de kaart had de 26-jarige socialite een tekening gemaakt, vertelde Rick. “Op de tekening is te zien hoe ik mijn hand tegen de hare druk op het glas, met haar aan de andere kant. Best ontroerend.”

Volgens haar moeder Kathy is Paris helemaal tot rust gekomen nadat ze een week had doorgebracht in de ziekenboeg, waar ze werd behandeld voor psychologische problemen. “Ze leest en denkt na over wat ze met haar leven wil doen.” Volgens Kathy brengt Paris haar tijd door met het lezen van fanmail en brieven van familie en vrienden.

Naar verwachting komt de blondine maandag op vrije voeten. Ze heeft dan 23 van de 45 dagen van haar celstraf uitgezeten. Haar buren lijken daar niet blij mee te zijn. Dit weekeinde zijn pamfletten verspreid in de buurt waar Paris woont, die tegen haar zijn gericht. Dat meldt showbizzexpert Perez Hilton.

Bewoners van de Hollywood Hills klagen dat hun privacy wordt aangetast door de constante media-aandacht. Het geluid van helikopters en verstopte straten zouden veel omwonenden tot wanhoop drijven. “Dit circus gaat weer van start als ze uit de gevangenis komt”, staat in de flyer.

[Novum]