Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan houdt mes op keel vriendin

Op internet zijn foto’s verschenen waarop Lindsay Lohan voor de grap een mes op de keel van een vriendin houdt. Lindsay zit momenteel in een afkickkliniek.

Op internet zijn foto’s verschenen waarop Lindsay Lohan aan een mes likt en het vervolgens op de keel van een vriendin houdt. De actrice lijkt daarbij onder invloed te verkeren van verdovende middelen en zich nauwelijks bewust van wat ze aan het doen is. Onder meer het Britse blad News of the World en de Amerikaanse blogger Perez Hilton hebben de foto’s op hun website geplaatst.

Volgens News of the World zijn de foto’s enkele maanden geleden gemaakt en tonen ze aan dat het al lange tijd niet goed gaat met het 20-jarige feestbeest. Een maand geleden wist de krant ook al de hand te leggen op een filmpje waarop te zien is hoe Lohan cocaïne snuift en opschept over een bedavontuurtje met acteur Jude Law.

Vorige week liet Lindsay zich voor de tweede keer dit jaar opnemen in een afkickkliniek. Haar woordvoerder blijft hardnekkig spreken van een medische zaak. De opname kwam kort na een arrestatie waarbij in de auto van de actrice drugs werden aangetroffen.

[Novum]