Search
Close this search box.

Madonna is een slechte regisseuse

Madonna heeft door de jaren heen bewezen dat ze heus wel kan zingen. Maar na enkele aanvaringen wordt aan haar kwaliteiten als regisseuse flink getwijfeld.

Madonna heeft door de jaren heen bewezen dat ze heus wel kan zingen. Maar aan haar kwaliteiten als regisseuse wordt vooralsnog flink getwijfeld. Op de set van haar eerste film ‘Filth and wisdom’ zijn er zelfs al medewerkers gestopt vanwege de grillen van Madge. “Iedereen was erg enthousiast toen ze aan deze klus begonnen”, vertelt een medewerker van de film aan de Amerikaanse krant The Daily Mail. “Maar Madonna is niet gewend om ‘nee’ te horen”, zegt hij.

Verder zijn de cast en crew het divagedrag van de zangeres meer dan zat. “Ze wil de hele dag worden bediend “, zegt de bron. “Als ze een glas water wil, dan moet dat direct voor haar worden gehaald.” Ook behandelt the Queen of pop haar medewerkers zonder respect. “Ze praat niet met ze, ze draagt hen alleen dingen op”, zegt de medewerker.

Op het witte doek behaalde de 48-jarige zangeres maar weinig successen. De film ‘Swept away’, die door haar man Guy Ritchie werd geregisseerd, en de komedie ‘The next best thing’ flopten jammerlijk. Alleen de verfilming van de musical ‘Evita’ was een succes: de film leverde Madonna een Golden Globe op voor beste actrice.

‘Filth and wisdom’, die in Londen wordt opgenomen, moet volgend jaar in première gaan.

[Novum]