Search
Close this search box.

Geruchten zwangerschap Nicole Richie nemen toe

Nicole Richie is volgens geruchten zwanger. Richie werd de afgelopen tijd meermaals op foto’s vastgelegd waarop zij een opbollend buikje lijkt te verbergen.

Nicole Richie is volgens geruchten zwanger van haar eerste kind. Een goede vriend van de broodmagere socialite zegt in de New York Post dat Nicole ‘beslist’ in verwachting is. De bron vertelt dat Richie haar nog ongeboren kind wil gebruiken om haar uit de gevangenis te houden. Ze is aangeklaagd voor rijden onder invloed van alcohol en drugs en moet zich eind deze maand voor de rechter verantwoorden.

De 25-jarige Richie, die al langere tijd een relatie heeft met rocker Joel Madden, werd de afgelopen tijd meermaals op foto’s vastgelegd waarop zij een opbollend buikje onder wijde kleding lijkt te verbergen. Eerder werd gesuggereerd dat haar buik opgezwollen is omdat ze zichzelf uithongert.

Vrienden zijn bezorgd dat haar magere lijf van de blondine een zwangerschap niet aankan. Nicole zou vastbesloten zijn haar lichaam weer in goede conditie te brengen. Een woordvoerder van Richie wil niet reageren.

[Novum]